Saturday, January 01, 2011

ariel, luna maya, cut tari telanjang dalam majalah porno japan


Peguam Ariel juga memberitahu dia baru sahaja diberitahu tentang berita tersebut. Dia tidak mahu mengulas lanjut mengenainya kerana ia dikhuatiri akan membebankan anak guamnya. Dalam majalah yang diterbitkan di negara Jepun itu, kelihatan gambar Luna Maya, Ariel dan Cut Tari sedang memperagakan pakaian seksi sambil beraksi lucah. betul ke mereka telanjang? ishh.. harap tak.

sumber : izyan

sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

14 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

tiqaa said... Reply To This Comment

superimpose ke ? aha. macam2 la..

nur said... Reply To This Comment

Selamat Tahun Baru dari ALL IN ONE

SyedMuzzamir said... Reply To This Comment

ape ape je lah dorang neh.
happy new year.

A.K♥ said... Reply To This Comment

Speechless dibuatnya...
Dunia sekarang...

Nordin said... Reply To This Comment

Hahah. Implikasi yang harus ditanggung apabila melakukan maksiat. Hukuman tuhan di dunia pun sudah teruk, belum lagi di akhirat

FasiHaH SupiaN said... Reply To This Comment

perlu ke sampai begitu?
selamat tahun baru :)

~~su manje~~~ said... Reply To This Comment

salam....
selamat tahun baru bro...
Su manje datang menjawapbertanyaan bro..
1. rajin post en3
2. ping blog 2 x sehari
3. Komen kat blog member yang rajin update
4. join sosial networkoversea
5. limitkan time 2 jam sahaja untuk setiap waktu depan LP
6. balas jejak ...cam su buat nie kat komen blog kita (tak kira dikutuk atau membina
7. blogger dengan cara sihat....win win situation...
(bukan gunakan blogwalking robot...coz bloggersekarang dah advance
8. senyum selalu....(senyuman bermakna tau)

itu je rahsia yang nak kongsikan bersama...
almaklumlah guna domain blogspot ada kurang dan ada lebih ..
kalau bro nak advance lagi gunakan DOMAIN sendiri lagi ganas traffiknya

ok...
tata dari su manje

Nadia Azmain said... Reply To This Comment

sungguh memalukan.. apa2 pun selamat tahun baru.. :D

Syafiq Rosli said... Reply To This Comment

isk2..teruknye

Anak Ulu Cheka said... Reply To This Comment

huii macam2

moh kesini

anugerah KING OF BLOGGER 2010

alinac lover said... Reply To This Comment

isk2..mcm2

cikblurr said... Reply To This Comment

ish333....macam2 la....

budiawanhutasoit said... Reply To This Comment

wah, apa betul ya....mudah-mudahan sih tidak betul. mungkin majalah jepun (jepang) itu, hanya mengambil gambar dari video-video ariel...

Atika Natasha said... Reply To This Comment

fuiy0o jepun siap ade mjalah p0rn0 lg..0rg2 jpun nk tgk tepi jalan p0n bleh la..ish2..