Thursday, April 21, 2011

Cara mengetahui Pasword Facebook Teman Anda

Wow! Biar Betul. Yeke?


Ada beberapa cara yang boleh anda lakukan untuk mengetahui password teman anda:
1. Tanya sendiri kepada teman anda apa password facebooknya, jika dia memberitahu bererti anda beruntung dan teman anda itu ‘bangang!’
2. Di saat teman anda ingin login di facebook, cepat intip password yang dia tulis tanpa pengetahuannya , jika kantoi – risiko anda.
3. Pergilah ke tempat yang boleh mengajar anda untuk membaca fikiran orang lain agar anda dapat membaca fikiran orang itu di saat dia menulis password untuk login facebook.


4. Ancam dengan menggunakan senjata ke teman anda / orang lain agar dia memberitahu passwordnya, jika dia report polis, itu tanggung jawab anda.
5. Pergilah ke dapur anda untuk mengambiL pisau atau meminum baygon agar anda cepat mati, kata orang-orang kalau orang sudah mati, roh dia mengetahui semuanya, jadi anda boleh mengintai passwordnya dengan mudah. Lagi sekali risiko anda tanggung sendiri- jangan cari admin nak cekik dah la.
6. Kalau semua cara di atas tidak berhasil, maka anda kurang beruntung dan loginlah di facebook anda sendiri kan senang, apakejadahnya nak login akaun facebook orang kan?
Selamat Mencuba!!

sumber : page-gmbar2-lwk-dan-video-gempak
sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

4 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

Siti Nurhayati Dollah said... Reply To This Comment

Hehehe.. saya tahu password kawan saya secara tak sengaja. Tapi tak pernah pun rasa nak log in nak check FB dia ke apa.

abe Celoteh said... Reply To This Comment

@Siti Nurhayati Dollah
oh yeke.. cemana siti tahu ye.. guna tips no 2 ye?hehe.. xde lah..gurau je..

Natasha Farina Arifin said... Reply To This Comment

Hi saja blogwalking.
Saye follow u! nice belog & very-very much nice entry!

abe Celoteh said... Reply To This Comment

@Natasha Farina Arifin
ok. thanks.. jangan sampai tergelincir pulak kasut high heel 4 inci tu..hehe..