Saturday, January 15, 2011

BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??


pengalaman berblogging..
emm..first time berblogging dulu memang manis dan best sebab dapat tulis luahan hati kat dalam blog ni.. tapi lepas 2-3 hari tu, rasa macam putus asa la jugak sebab aku tulis entry tapi tak ada orang yang nak baca, jenguk masuk dalam blog pun cam siput sedut je... aku start rasa cam syok sendiri je.. pastu, aku jumpa blog ben ashaari, ni bukan tipu yer, ni betul, aku baca entry pasal pahit getir dia masa berblogging..

then aku pun tau yang blogging ni dia kena sabar sebab bukan tiba-tiba je traffik tu nak mencanak naik tapi kita kena usaha. aku mula sedar, pastu aku try guna tips-tips yang beliau kasi.. aku masih berpegang pada prinsip yang ben ada gitau dulu, kalau nak popular, kita kena popularkan blog orang lain dulu... aku pun tengah popularkan blog orang lain, aku letak list blog kat column tengah blog aku ni, aku tatau sape empunya, sape yang terkena, gitau yer..kot2 korang x mau aku letakkan..hehe:)

kalau silap tolong betulkan yea.. pastu, aku pun start redah dari blog ke blog, pergi ke shoutbox nak mintak tumpang lalu la ada benda sume tu lah, hehe... then hasilnya alhamdulillah dapat follower ramai gak r.. thanks...
blog yang difollow http://aazzrruull.blogspot.com, sebab tu pengomen tegar blog saya..hehe

nasihat, jangan putus asa... hehe..nak join..?
sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

20 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

Matika said... Reply To This Comment

huhu..mamat pun dah join..jom2 sini..

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

sayangku said... Reply To This Comment

slmt berkenalan :)


http://sayangku-lover.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-masihkah-kau-ingat.html

AuTumN LeaVes said... Reply To This Comment

yeay, slm kenal..

http://mellyeaahil.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-masihkah-kau-ingat.html
T.T

Amzar Syazani said... Reply To This Comment

Salam , anda ditag dalam blog saya .. jom usya !!

http://diariamzar.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-masihkah-kau-ingat.html

♥ AMOYELLA said... Reply To This Comment

teruskan usaha!

Syafiq Rosli said... Reply To This Comment

wah nice story

puteri cahaya. said... Reply To This Comment

mcm best jer.. nak kena joint nie.. tggu akak wat entri ye.. macih...

Lulu caldina said... Reply To This Comment

semoga berjaya dalam dunia blog..
maju dan terus maju

sicomot-comel said... Reply To This Comment

saya singgah drpd blog BA =)

mis twit said... Reply To This Comment

good luck.. :)

http://fatinmyprobs.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-masihkah-kau-ingat.html

McCat said... Reply To This Comment

wah...cerita yg menyentuh perasaan..anyway ianya menjadi inspirasi pd new blogger mcm sy lg2 blog sy mengenai kucing so agk sukar juga utk menarik kunjungan n follower..anyway feel free to visit n gv me an advice ok...keep on blogging :-)

http://mccatblog.blogspot.com/

micky eyqa said... Reply To This Comment

singgah dari blog abg ben.. keep it up k..^___^

ceritera asni said... Reply To This Comment

singgah sebentar di blog sy :)

farhaniza azman said... Reply To This Comment

terharunye bace..sob3....saye baru lg blogging..and yes! akan terus berusaha..chiayok~

http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

||aLeaSaRa|| said... Reply To This Comment

yuhuu slm perkenalan dr geng jelingan ku he3..

puteri cahaya. said... Reply To This Comment

nice drama sebabak.. jom bace jwpn pu3 pule.. hehehehehe :)))))

http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-masihkah-kau-ingat.html

puteri cahaya. said... Reply To This Comment

nice drama sebabak.. jom bace jwpn pu3 pule.. hehehehehe :)))))

http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-masihkah-kau-ingat.html

Shina Jelita said... Reply To This Comment

insyaAllah suatu hari nanti blog ni jugak akan popular...

d_tieah said... Reply To This Comment

Owh yeah!
Perjuangan belum selesai..
Sila tulis lg dlm blog ok..
Awk pun boleh jd cm blogger Ben ape..

ika puk puk said... Reply To This Comment

ika dtg bace entry..
nice story =)