Wednesday, December 22, 2010

wah! banyaknya backlink yang aku dapat


Hi. Apa khabar geng2 anak mama semua. Kali ni pulak anak mama nak share cara nak tengok dari mana backlink blog korang menyelinap masuk ke dalam blog korang.

Anak mama nyer blog ada ciput je backlink. Sape2 yang nak gitau anak mama camner nak dapat banyak, share2 la nyer. Sekarang, masukkan url blog korang termasuk http:// yea. Try di dalam kotak di bawah.



Your domain:

(eg. iwebtool.com


Powered by iWEBTOOL



sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

2 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

tenangsudey said... Reply To This Comment

bagus tool nih...










Mari singgah ke Official BLog for Tenangsudey.

Sha Amane said... Reply To This Comment

da cek. tp kan, still x paham backlink ni utk apa sbnrnya.