Thursday, December 23, 2010

kenapa blogger laki2 ciput dari blogger pompuan?


Anak mama pelik darab hairan lah, sebab apa anak mama susah nak temukan blogger laki. Kalo sepanjang blogwalking yang anak mama buat, ada lah dalam 2/10 tu blogger laki. 

So, kat sini anak mama nak sangat2 sape yang blogger laki2 tegar, pass2 lah link url blog korang kat anak mama disini. Anak mama nak follow dan komen kalo sempat, insyaAllah.

Blogger pompuan pun digalakkan sama. Boleh lah tinggal url blog korang masing2 untuk difollow oleh anak mama. Anak mama penat la nak blogwalking malam2 gini nati kena kejar dek orang. Hehe :)

p/s: sama2 kita follow antara satu sama lain. time kacih daun keladi


sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

8 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

buzzy said... Reply To This Comment

http://litarselari.blogspot.com/

ini blog lelaki tulen..hehehe :P

one2paii said... Reply To This Comment

eh eh..sapo kato laki2 ciput..?? nie den datang nie..x ciput dah kan kan..haha

SOBRI said... Reply To This Comment

uitsss....3 orang blogger lelaki tulen dah datang nih....hehehe

yang ni blogger lelaki melayu sejati
http://sobrimansor.com

fyna said... Reply To This Comment

hehehe....laki2 nih pemalu kot...

Atika Natasha said... Reply To This Comment

hehe..pmpuan kn lg suka mnulis dr laki..tgk saje n0velis2,brape sgt la yg laki..agaknye,laki ni x suka mluahkan isi ati k0t..deme lg suka pndam je..

Anonymous said... Reply To This Comment

takpe2, org laki ada caranya yg tersendiri..yeahh! cayalah anak mama.. hehe.puji diri sendiri

De Mois said... Reply To This Comment

Haha..pe la anak mama ni. Ada je laki. Kena cari betul2. Huhu..macam cari jodoh lak.

Laki bukan tak suka menulis. Diorang terus cakap je. No simpan2 ni

rafie said... Reply To This Comment

http://rafiegraphy.blogspot.com

saya lelaki. haha. =)

nice post..