Thursday, March 24, 2011

(gambar) panas Abby Abadi dan Zul Ariffin

takde lah panas sangat pun... just gambar yang terserlah kemesraan antara mereka berdua jer... untung kan abby, walaupun kini bergelar janda, namun mampu membuat seorang duda yang kacak, tampan, tegap, sasa dan perfect gitu terpikat dengannya...



p/s : nampaknya zul ariffin ini lebih hensem dari bekas suaminya dulu... hehe.. kredit gambar to izyan...




sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

7 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

Anonymous said... Reply To This Comment

Untuk penambahan fakta, si zul ni adelah DUDA ya..BUKAN anak muda. jd, tak kesahlah duda nak cari janda, baru sepadan...

Anonymous said... Reply To This Comment

Untuk penambahan fakta, si zul ni adelah DUDA ya..BUKAN anak muda. jd, tak kesahlah duda nak cari janda, baru sepadan...

azura said... Reply To This Comment

@Anonymous

owh..dier duda gak e..patut laa cari jand gak..hehe

abe Celoteh said... Reply To This Comment

@Anonymous
owh.. yeke.. tq.. abe celoteh dh tukar dah..

abe Celoteh said... Reply To This Comment

@azura
hehe.. sama padan.. hehe

Shira Afya Hashim said... Reply To This Comment

zul nie duda? bru taw..haha

abe Celoteh said... Reply To This Comment

@Shira Afya Hashim
a'ah.. duda.. tapi still mantop lagi kan.. sesuailah duda dengan janda... hehe :D