Monday, March 21, 2011

piwitt! seksinya Miera Liyana..

Miera Liyana ni merupakan pelakon Kamelia Katrina. Miera menjadi perhatian ramai pada majlis makan malam anjuran Rafflesia & Mandalay di Hotel Le Meridien pada hari Jumaat lalu. Tidak ketinggalan media/wartawan.


 Orang ramai amik perhatian juga, tapi dalam hati jerk. Jeling jap2.. hehe.. Sebab apa? pakaian yang dipakai oleh Meira menampakkan kelainan.


 Ada juga wartawan sempat bertanya kepada Meira masa itu, kata Miera yang memberitahu wartawan Galaksi, "Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan.".. Zzz..-Gambar Gua | Budiey

*updates 1.00PM 

“Saya memohon maaf kepada yang tidak menyenangi apabila melihat saya berpakaian seperti ini. Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi.


“Saya sendiri yang memilih pakaian ini kerana nampak sangat cantik dan lain dari lain. Tak sangka pula apabila pakai, jadi seperti ini.“Kalau saya pakai tiub, nampak tak cantik pula sebab pakaian ini terdedah di belakang,” katanya kepada mStar Online.


sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

1 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

Anonymous said... Reply To This Comment

sikit lagi nak nampak.. kalau tak, rasa macam nak ramas2 je..