Sunday, January 16, 2011

BEN ASHAARI : CINTA MONYETKU


hoho..cinta monyet.. banyak.. nak pilih yang mana 1 ek, chewahh..hehe.. amik yang ni lah..

ni terjadi masa form1 dulu, 5 tahun dulu..haha.. masa form1 ni lah bunga-bunga cinta start berkembang sebab masa dak kecik2 dulu, tak berapa nak advance lagi.. tatau pepe lagi pasal ni..

aku ni jenis pemalu.. aku ni dah syok kat dia lama dah.. classmate aku.. nama tut.. hehe.. aku selalu usha dia sebab dia putih melepak kot..haha.. buat-buat berpaling ke belakang konon2 nak ajar member kat belakang tapi padahal nak jeling kat si dia..haha.. 

dia tak perasan pun aku suka kat dia..sampai satu time ni..aku cakap kat best friend si dia.. aku suka dan cinta dia.. haha.. punya lah malu aku tyme tu nak ngorat pompuan sampai kena guna cable tnb kot..haha..

start dari haritu, si dia dh start buat2 gedik kat aku.. jalan pun tergelek-gelek cam minah dangdut
tah pape.. aku start mula geli bagai nak mati dah.. 

one day, aku rase menyampah cam nak lempang je bontot si dia nih.. ish.. geli la..
then, aku terus terang kat dia face to face, dia pun menangis.. haha.. alamak! ape yang aku telah buat ni?haha.. masa form3, aku kena transfer ke mrsm taiping dari mrsm jeli. bersyukur sgt2.. haha..

p/s : kepada yg baru berpacaran, jangan gelojoh.. tunggu sampai tangan pegang scroll ijazah dulu baru pegang   kaum hawa ni..hehe..:)
kalau suka citer ni, tekan la button like dan share facebook..thanks..
sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

22 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

alynn M said... Reply To This Comment

kelakar kan bila teringat balik kisah dulu..haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply To This Comment

la..naper lak dia tergedik2..hehe.

y-A-n-A said... Reply To This Comment

dah bagus dah orang syok kat kita tapi bila kita pulak yang dok gedik buat apa??
=.='

overscurry said... Reply To This Comment

@ Lydia Miza(Aidyl Azim)
aku pun tatau.. kalau dia xwat camtu, aku rasa, hari ni dah naik pelamin dh ngan dia..hhaha

bun_nee said... Reply To This Comment

hahahahahha.. kantoi

cik senah said... Reply To This Comment

suka la ayat ni

"tunggu sampai tangan pegang scroll ijazah dulu baru pegang kaum hawa ni.."

d_tieah said... Reply To This Comment

Hahaha..
Terbaek!
Tunggu dpt degree ek..

Monalea said... Reply To This Comment

dah org suka dia buat tergeedik2x pulak.hehehehe,mcm2x kisah dulu2

♕ aq[daN]pUteraku ♕ said... Reply To This Comment

wah2!! da pandai cintan cintun ea..^^

udin said... Reply To This Comment

kahkahkah! kelakar bro.. diri sendiri boleh tergelak bila teringat blk kenangan masa silam ni.. hahaha! :D

Lieya said... Reply To This Comment

kah kah kah..

bidadarihijau said... Reply To This Comment

ahahahaa...lawak..

Siti Noraisyah said... Reply To This Comment

pasan muka, sape suh die tergedik-gedik kan? hahahah!

nur said... Reply To This Comment

Haha.. sian kat diye.. dari cinta jadi nyampah pule ye..
Jemput keALL IN ONE

ciK gAyah kePOhhh said... Reply To This Comment

hahahhah :)) xley bla toiii sampaii nk lempang2 bntot pompan uh..ahhahah :)) yela budarkk2 ner taw beze bontot gan pipi an :)) hahahahhaa

umairah said... Reply To This Comment

bleh plak dia t'gedik2.. hahaha.. kan trus jd x ske.. :p

cik niza said... Reply To This Comment

hahahaa..dak pmpuan tu nak tarik perhatian awk kot..hehe,,tp care salah la...adehhh..haha

zacky ~786~ said... Reply To This Comment

btol tuu.. stdy dulu baru fkr nk couple2 bagai.. huhuu.. :P

AZRUL AZMI said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
AZRUL AZMI said... Reply To This Comment

ben, student taiping.... ooo...

Abhamz said... Reply To This Comment

salam, kelakar kisah tu....anyway tahniah krn kisah anda menjadi pilihan En Ben.....

puteri cahaya. said... Reply To This Comment

weeeewiiit!!!.. comeinye.. heheheh :))))) betui.. pegang scroll ijazah dulu dear!..

enjoyz read ur story!!..
meh bace story akak.. nak sahre sikit
http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-cinta-monyetku.html