Saturday, May 07, 2011

Nuffnang Sedut Buffered Earning Aku!

adoi.. dah lama aku tak merasa BE baru.. nak dekat sebulan dah rasanya... dulu-dulu, selalu bangun pagi semata-mata nak check duit dalam kempen BE tu... walaupun naik hanya 20sen sehari... hehehe..

ada jugak create ticket ke pakcik dan makcik nuffnang yang awesome tu, aku kata la yang aku dah lama tak dapat BE, rasa macam tak ada semangat je nak update blog, *siyes ayat aku camtu, selamba je.. wakaka... 

pastu, lepas 3 hari, beliau pun reply... 'orang lain pun nak BE juga, kami beri peluang kepada blog-blog lain yang masih belum dapat BE, harap bersabar and keep blogging'.. maksudnya lebih kurang gitu la...


ok... nuffnang telah menginsafkan aku... :( 

jadi kepada sesiapa yang senasib dengan aku, just be patient, nuffnang know whats the best for us! yeahh, terbaik ahh nuffnang... *bukan ayat bodek okay... wakaka...

stock BE yang terakhir aku.. miss u :(
sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

8 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

a n a s t a s y e a said... Reply To This Comment

Sama la .. berbulan-bulan lamanya :D

anastasyea's latest post .. #Maxis10 - 14 hari mencari cinta ?

abe Celoteh said... Reply To This Comment

@a n a s t a s y e a
oh..yeke? dah bodek nuffnang belum? hehe..

kucing said... Reply To This Comment

aku pon da lame x merase

abe Celoteh said... Reply To This Comment

@kucing
wah.. ada geng! yeah..

Idah said... Reply To This Comment

kita budak baru belajar...tak pandai nak kira2 ni..apa orang bg ambik aje..

abe Celoteh said... Reply To This Comment

@Idah
betul tu Idah.. bersyukur..

puanbee said... Reply To This Comment

ehee simple je kan ..sabar je lah

abe Celoteh said... Reply To This Comment

@puanbee
haha.. agak la.. sabo je lah. hehe..