Tuesday, January 18, 2011

memang sah! gengblogger banned aku!



wuaa..nak nangis.. aitu dah kena banned dah.. tapi tu aku boleh terima lagi.. tapi yang ni tatau sebab nyer.. cuba korang tengok waktu dan masa kedua2 gambar diatas.. sama..(click untuk tumbesaran otak yang cepat) tapi why gengblogger why??

entry aku kelmarin tu hilang mula aku sedari pada pukul 5 petang.. sebelum tu ada jer..kenapa?? ek?
jawab gengblogger jawab...hehe..buat muka tension jer..hehe :)
sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

3 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

aNnE said... Reply To This Comment

ermmmm..sabar jelah..nak buat macam mana kan..nnt elok la tu kot..haha;)

faiz said... Reply To This Comment

ada ping entry lain tak time post tu popular?

anak mama's said... Reply To This Comment

ada...banyak..knp?