Tuesday, January 18, 2011

AKU INI LELAKI .. LELAKI INI ?


pendapat :
perempuan hari ini tak cam dulu.. kebanyakkannya, dulu lembut, sopan santun dan menjaga tatasusila..
tapi hari ini, gelintirnya tak jaga aurat..hehe:)

citarasa aku:
emm..of course la ciri-ciri muslimah sejati.. x caya? try la tanya laki lain, kebanyakkan gitu la.. yea la..sape yang nak yang terbukak kat atas, terbonjol kat bawah.. tergedik2 ke hulu hilir.. x pasal2 saham BSKL jatuh.. hehe..hehe maksudnya, tak perlu la pakai purdah ke ape ker, cukup la tutup aurat yang digariskan oleh syariat..hehe:) 

wanita yang patut di contohi :
hehe.. jeng jeng jeng... yuna kot..haha

nasihat :
jangan terlalu cair kerana tak dinafikan, jantan pandai pengayat..hehe.. so, kejar dulu cita2 yeah.. sama2 la..laki dan perempuan... 

nak join? click
sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

9 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

gaung said... Reply To This Comment

hehe. jangan marah. bukan cik ben yang 1st comment tempat kamu orang.

areteacar said... Reply To This Comment

yuna? dia pakai legging. ciri-ciri muslimah sejati ke? hehe... jgn marah :)

♕ aq[daN]pUteraku ♕ said... Reply To This Comment

erk..tk tau nk komen apa..cuma lawak bila pcik ben kata ( aku confius ngan blogger ni.. yang 'wanita' pon dia join gak.. hahaha.. confius beta )

hehe..jgn mrh..

Ujang9897 said... Reply To This Comment

yuna cun

sicomot-comel said... Reply To This Comment

Tak minat sgt yuna..coz nampak mcm dah tutup aurat tp masih tak ikut garis panduan dlm islam *jgn mrh ye

p/s: Tuan blog ni laki ke pmpn??

MiSzy DiaN said... Reply To This Comment

hehehe..
singgh kejap dari abg ben..

Abhamz said... Reply To This Comment

salam, singgah slps dapat tahu blog anda kat n3 khas utk lelaki...

Mr.IX said... Reply To This Comment

singgah gak tgk entry contoh segmen BA

Latest Entry!! :
Join Contest "Saya Nak Domain!!"

yad'z said... Reply To This Comment

we all kaum hawa think that yuna should'nt be ikon dicontohi.... huhuhu... sori, pendapat peribadi... hhehehe...


p/s : ambillah pejuang islam sumaiyyah or siti khadijah istri Rasulullah.... sebgai contoh....^^