Friday, January 21, 2011

Mati Dalam Pelukan Pelacur Durjana


SURABAYA - Seluruh penduduk di Tambak Asri atau lebih dikenali kawasan Kremil digegarkan dengan berita kematian seorang pengunjung ke kawasan tersebut sekitar pukul 09.30 pagi Jumaat(21/1/2011).

Nyo Sie Hoa (68), meninggal dunia di dalam pelukan seorang pelacur di Kremil. Menurut keterangan pelacur yang dilanggani Nyo, bernama Suciwati (50), mangsa datang sekitar pukul 9.00 pagi dan memilihnya sebagai teman.Tidak lama kemudian, ketika masuk ke dalam bilik dan hendak membuat hubungan intim, Nyo sempat meminta Suci membancuh teh. Namun belum sempat meminum teh buatan Suci, tiba-tiba Nyo sudah tidak bernyawa.

Sementara itu, menurut seorang anggota polis, Kompol Suparto, berkata hingga saat ini belum ditemui punca kematian lelaki yang berasal daripada Benowo. Tapi berdasar pemeriksaan awal, kemungkinan Nyo meninggal dunia adalah akibat mengambil ubat kuat. Perkara ini berdasarkan kesan lebam biru di dada mangsa. "Hasil penyidikan awal dugaan kita kerana ubat kuat, mungkin jantungnya tidak kuat," katanya di lokasi.


Namun, pihak polis akan meneruskan siasatan lanjut punca kematian mangsa. Peristiwa meninggalnya lelaki hidung belang ini, menjadi tumpuan warga setempat sehingga mengganggu arus lalu lintas.

sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

0 0 ladies and gentlemen love myCeloteh: