Saturday, January 29, 2011

Foto Gambar Bogel Dewi Sandra, Skandal Seks Ariel Peterpan

Seorang lagi aktres jelita Indonesia dilaporkan terbabit dengan skandal seks bugil vokalis Peterpan, Nazril Ilham alias Ariel yang juga dilabel sebagai peterporn.
Artis selebriti yang dimaksudkan ialah Dewi Sandra.
Gambar-gambar berahi Sandra Dewi, 26, dikatakan terdapat dalam komputer riba milik Ariel, yang turut memuatkan video lucah dengan Luna Maya dan Cut Tari sebelum ini.

Pihak polis enggan mengulas lanjut kerana maklumat tentang komputer riba telah menjadi bukti penyiasatan.
Mereka juga enggan untuk mengulas tentang  khabar angin mengenai 23 video yang lain didalam komputer riba tersebut.
Sementara itu, Luna Maya hari ini diperintahkan untuk melaporkan dirinya sendiri dua kali seminggu di ibukota Jakarta sehingga SEC dibicarakan di mahkamah.
Namun, Cut Tari dikecualikan kerana memberi kerjasama dan pengiktirafan yang terlibat dalam video seks KES menggegarkan Indonesia.
Peguam untuk Cut Tari, Hotman Paris hutapea menyatakan, di antara semua tiga dari selebriti yang menjadi mangsa video seks Ariel, hanya Luna Maya yang dikehendaki melapor diri dua kali seminggu.
Hotman sekarang sedang mempersiapkan Surat Perintah Penamatan Penyiasatan (SP3) kepada anak guamnya KES di mana ia berpendapat bahawa undang-undang tidak boleh dikenakan kerana rakaman pornografi dibuat pada tahun 2006, sementara undang-undang itu dikuatkuasakan pada tahun 2008.


sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

0 0 ladies and gentlemen love myCeloteh: