Wednesday, January 12, 2011

khairul fahmi che mat suka nora danish

kiut miut..hehe


Sisi kelakar seorang pemain bola sepak Malaysia, Khairul Fahmi yang makin popular sebagai salah seorang penjaga gol pasukan kebangasaan, serta pujaan ribuan gadis termasuk artis benar-benar mengujakan kami. Satu temubual tidak formal yang dibawa oleh rakan media, Sokerleaks bersama Khairul Fahmi dan gadis blogger itu membongkar segala rahsia tentang minat, teman wanita & sebagainya.
Daripada temubual, kami berani kata penjaga gol Khairul Fahmi memang pandai melawak, juga sentiasa mengikuti trend semasa. Pelbagai soalan yang ditanya, namun kami akan hightlight-kan pandangannya mengenai dunia hiburan tempatan. Menurut Khairul Fahmi, sempena AJL 25 yang akan berlangsung pada 9 Januari ini, dia mengharapkan Black (Drama King) atau Faizal Tahir berjaya merangkul anugerah tersebut.
Mengemari penyanyi bersuara true rocker, Khairul Fahmi memilih Amy Search sebagai penyanyi legend kerana mempunyai suara yang meletup, serta rapat dengan Nik Aziz.


Pada malam final perlawanan AFF Suzuki Cup, selebriti cantik Nora Danish ada menghantar tweet, “sweetheart XOXO, call me” yang ditujukan kepada Khairul Fahmi.
“Biasa’lah, mestilah gua suka. Nora Danish kemain top lagi tweet macam tu untuk gua, siapa tak suka? Tapi gua profesional. Secara personal memang takde lebih-lebih la..ermmm..dok tahu la..hahaha, balas khairul fahmi che mat
sumber : ohbulan 
sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

0 0 ladies and gentlemen love myCeloteh: