Monday, December 27, 2010

500 BLOG


Haha.. nasib baik sempat lagi nak join contest ni.. nama anak mama sebenarnya, shhhh! secret..haha.. lau nak tau, tengok profile k..segan nak gtaw sebab anak mama ni baru je berblog.. anak mama ni still student ag, lepasan spm.. suka tengok widget blog orang dan pengikut2 setia blog tu.

 Ada satu hari, ternampak blog ben ashaari, pengikut, fuh! bapak ramai. so, anak mama pun nak try buat blog nak jadik cam ben..haha (poyo je) takkan dapat jadi la punyer. blog anak mama bukan ade ape2 pun, banyak merapu jah..haha.. anak mama baru stat berblogging minggu lepas, follower skrang ada la cukup2 buat 1 team bola sepak..kih3x

Anyway, chaiyok anak mama! hehe.. nak join contest pak cik ben yang tough lagi encem ni? click
sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

3 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

Myra Ayreen said... Reply To This Comment

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

apisv2 said... Reply To This Comment

mengunjungi, mengkomen dan menggegarkan blog anda!
nice blog;)
blog apisv2©

dyg said... Reply To This Comment

salam perkenalan, sy dtg dr blog Ben..jom baca .. byk dah FanPage Dialog2 Kak Limah Balik Umah