Sunday, May 01, 2011

Gambar Perkahwinan Prince William dan Kate Middleton, The Royal Wedding

yeayyy! Kini, Kate Middleton sah bergelar isteri kepada Prince William dan upacara perkahwinan mereka telah berlangsung dengan gilang-gemilangnya di Westminster Abbey, London pada 29 April 2011. Majlis perkahwinan itu bermula pada pukul 11:00 am (UTC+1) dan disiarkan secara langsung diseluruh dunia. 

Rugi ooo korang tak tengok... Tapi jangan sedih... Aku ada nak kongsikan beberapa keping photos di sekitar majlis tersebut. Ayat macam aku jek yang jadi photographer time tu.. hehe...
















yeah! finally... saat yang paling romantik gitu... kan kan?

Last but not least, much thanks to Anastasyea for the pics yaa.. 

sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

2 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

アヌム ちゃん~~ said... Reply To This Comment

Salam.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
Feel free to visit my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

abe Celoteh said... Reply To This Comment

@アヌム ちゃん~~
thanks!