Friday, April 22, 2011

1st Cek Nuffnang dah sampai. Alhamdulillah..

Alhamdulillah... 1st cek nuffnang abe celoteh selamat sampai juga akhirnya ke rumah minggu lepas selepas nak dekat 1 bulan duk menunggu.. selama ni duk asyik tengok orang punyer cek je, teringin juga nak ada cek sendiri.. haha.. 

click untuk paparan lebih jeles. ehh.. jelas.. hehe..
p/s: ala.. 63 inggit je pun.. hehe.. ni 1st cash out abe celoteh tau.. sebab tu excited sikit.. jangan marah ye tuan-tuan dan puan-puan.. :D

sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

2 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

AZRUL AZMI said... Reply To This Comment

dapat jugakk.... saya tak pernah dapat pun.... hehehe.....

abe Celoteh said... Reply To This Comment

@AZRUL AZMI
thanks Azrul Azmi.. acece.. mesti Azrul kumpul banyak2 dulu, lepas tu baru cash out kan? Tahniah.. tak rugi sangat, sebab 1 kali cash out kena charge RM1 tau.. hehe..