Monday, January 17, 2011

aik? tak sampai 5 minit dah dapat popular hari ini di gengblogger


aik?aku pelik lah camne korang buat ni sampai dapat popular hari ini di gengblogger padahal tak sampai pun 5 minit lepas pukul 12. aih? pelik betul.. tapi, kalo sekali dapat gitu, aih.. nampaknya femes la blog korang jap.. follower pun semakin meningkat.. maybe diorang guna cara ni kot..ke cara ni??tatau lah.. admiral legacy mesti ada jawapannya...hehe:)

p/s : so, rebutlah peluang untuk terpamer di situ yea.. good luck..:)
- jangan lupa click like atau share kalau suka
- follow sekali kalau sudi..hehe..


sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

9 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

AISHA INANI said... Reply To This Comment

aku pon teringin!
tapi tak penahhh.
penah la tapi kejap jekk! sobss.

overscurry said... Reply To This Comment

memang..aku pun tak pernah.. selalu kena potong..hehe

joegrimjow said... Reply To This Comment

apa rahsia dia eh?

overscurry said... Reply To This Comment

tajuk mesti best..he

Milfy said... Reply To This Comment

selalu blogger famous guna extra platform macam fb n twitter. tambah dengan folower beribu. Kalau dorang dlm list popular, itu kira normal la.

tapi, aku prasan ade yang tak blogger berapa famous, follower tak smp seratus, tapi views dah smp 500, 1000 pun ada. padahal tgh2 pukul 3 4 pagi time orang tengah tidur..tak smp 30 minit

standard post dekat blogger tak smp 10 minit dekat home page dah hilang, takkan boleh dapat 1000 views kan. paling tinggi aku bule dapat pun 30 je dekat home page tu.. itu pun sebab letak title tak senonoh hahahha..

tapi aku tau rahsia die muahahha..gengblogger ada satu flaw..

2 magic words. Proxy Site! aku harap klau ade admin gengblogger baca, boleh bukak mate sikit cek.. senang sangat orang manipulate gengblogger untuk dapatkan traffic. tegelak aku tengok.

different proxy site=1 unique views. bukak la banyak2 site at one time.

macam mana aku tau? aku pernah try sekali dekat satu post. dapat jejak dekat top 10. tepuk dahi aku hahahha.

lepas tu dah tak semangat nak aktif dekat gengblogger. stakat promote newbie jela.

tapi kalau ko nak traffic, aku suggest ko daftar dekat apesal.com. gerenti traffic beduyun2 masuk. hohohoh

overscurry said... Reply To This Comment

YEKE..baru taw..

SayaAnonymous said... Reply To This Comment

hah, entry ni pun da masuk popular hari ini..huhu

Lulu caldina said... Reply To This Comment

ow baru tahu...ngee

Balqees Amanda said... Reply To This Comment

tak pernah tersenarai pon di kalangan2 itu..huhu,