Monday, December 27, 2010

contest anak mama's blog


jom sertai contest anak mama's blog yang terhangat dipasaran bermula dari jam 4p.m 27 Disember hingga 12a.m 30 Jun 2011 Camner nak sertai? Mudah saja. Korang cuma buat 1 post terbaru, pastu dalam post tersebut, sila letak gambar frontpage anak mama's blog seperti gambar diatas (copy je gambar di atas). 

Then, dalam post tu, sila kongsikan cerita anda selama anda hidup berkenaan dengan tajuk anak @ mama @ anak mama..yea la, kot2 anda ada citer lucu, seram, lawak @ sewaktu dengannya bolehlah berkongsi bersama-sama..haha.. citer goreng2 pun diterima. tapi ingat, kakak mama, abang mama @ tok nek mama, xmau k..hehe..

pastu, linkkan ia ke entry/post ini. Siap! Selamat mencuba.
p/s : sila letak url post masing2 di comment ini. Citer yang best akan ditayang di dalam blog anak mama's.
by : Anak mama's 
sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

3 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

y-A-n-A said... Reply To This Comment

tak paham lah cam ne nak kongsi citer tu.. yana tgh semangat nak join ni.. tlg terangkan le?? *sowi slow* :))

anak mama's said... Reply To This Comment

mula2, letak link post yang korang dh buat tu..
contohnya http://overscurry.blogspot.com/2010/12/contest-anak-mamas-blog_27.html

cuba click link tu untuk contoh pertama cerita

y-A-n-A said... Reply To This Comment

oOo.. yeah!! yana dah paham.. tq.. :)) yana wat taw.. :DD