Monday, December 27, 2010

anak mama di kedai buku

physics, chemistry, add maths, takutnya..haha

salam blogger.. pagi tadi mak ada meeting, so anak mama amik chance melawat kedai buku Muda Osman cawangan Pasir Puteh, Kelantan yang selalu anak mama kunjung masa muda2 dulu (sebelum spm) haha.. Boleh kata, tiap bulan, mesti anak mama borong buku2 ilmiah kat situ. 

 cuba tengok picta di atas, nampak x gambar buku physics, chemistry dan anak beranaknya?haha.. tue lah buku yang anak mama pernah miliki.. anak mama jadi kaget semacam je bila tengok buku2. sebab pe? yea lah, takut dengan result spm yang akan kuar nanti. Huhu :) insyaAllah dapat 9A+.. amin.. doakan anak mama yea.. Nak tau anak mama study kat ner? haha.. shhhh!!

Tapi, anak mama masuk kedai buku pagi tadi bukan nak beli buku ilmiah yea, tapi anak mama selongkar site nih, yang selalu anak mama sangap selama ni. tengok picta di bawah..

site novel pulak..haha
ni la yang jadi pilihan anak2 muda lepasan spm cam anak mama yang lain..haha..time baca novel:) betul x?hihi
sila click jika suka.. tq Kongsi beritahu rakan di facebook!

2 0 ladies and gentlemen love myCeloteh:

y-A-n-A said... Reply To This Comment

saya calon spm tahun depan.. :DD

overscurry said... Reply To This Comment

yeke..baca betul2 buku yang dinyatakan tu,,haha semoga dpt 9a+ yana..